Loading...
Over mij 2018-02-19T19:55:37+00:00

Wie ben ik

Mijn naam is Nicky Stuhldreier, 22 jaar, CIOS afgestudeerd, IFBB/NBBF Coach Member en A-Klassse Mens Athletic Physique atleet (dit is een bodybuilding klasse)

Ik ben sinds mijn 16e fanatiek en intensief bezig met sporten, dit toen al gelijk gericht op het bouwen van een in mijn ogen perfect lichaam. Door deze motivatie en passie kwam ik al snel in aanraking met bodybuilding wedstrijden en deed ik op mijn 17e mee aan mijn eerste wedstrijd (een week na deze wedstrijd al direct een internationale wedstrijd).

Door deze wedstrijden heb ik onder begeleiding van een coach/trainer kunnen ervaren hoeveel er mogelijk is met het lichaam door de combinatie van trainen (op een correcte manier) en voeding! Buiten de tevredenheid van de resultaten voelde ik mij op dat moment zo ontzettend fit dat ik heb besloten om hiermee door te gaan met als doel om zo fit en gezond mogelijk te leven en het uiterste uit mijn lichaam te halen.

Tijdens de eerste jaren van mijn passie van bodybuilding heen volgde ik mijn studie op het CIOS waar ik uiteindelijk moest kiezen waar ik mij in wilde specialiseren. De keuze was voor mij was makkelijk, ik koos voor de richting Fitness & Health Coördinator. Hier leerde ik meer en uitgebreider over de sport, ook leerde ik hoe ik de kennis kon gaan toepassen om mensen te helpen en begeleiden om hun doel te behalen.

NU ben ik 6 jaar verder, een hele hoop kennis rijker en kan ik met zekerheid zeggen dat ik door mijn passie, betrokkenheid, ervaring en kennis iedereen kan helpen zijn/haar doel te bereiken. Hoe moeilijk het uiteindelijke doel ook lijkt!

Vanaf dit moment officieel IFBB/NBBF Coach Member

Wat kan ik je bieden

Training

“Succes does not lie in the results but in efforts, being the best is not so important, doing the best is all that matters”

Voeding

“Ab’s are made in the kitchen, not in the gym”

Lifestyle

“Living a fit life has been known to cause infinitely increasing happiness and good health”

Result

“Respect the training. Honor the commitment. Cherish the results”

Wordt nu lid van team NDStuhldreier