Loading...
Wat bied ik 2018-02-16T16:53:17+00:00

Personal training

Waarom personal training?

Men is bereid om te betalen voor voetbal, tennis of golflessen dit uiteraard om het optimale eruit te halen, maar als er wordt gekeken richting “fitness” worden er honderden euro’s uitgegeven aan lidmaatschap van een sportschool en aan talloze supplementen of afslankproducten… maar niet aan personal training, ondanks dat training dit de basis is!

Personal training, het woord zegt het al, de trainingen worden persoonlijk en is daarom ideaal om het uiterste eruit te halen voor ieder die waarde hecht aan zijn/haar gezondheid en uiterlijk.

Personaltraining, dit houdt in dat het trainingssessies zijn van 1 op 1 begeleiding gericht op jouw persoonlijke doelstelling. (Ook is er een mogelijkheid voor 1 op 2 of 1 op 3 begeleiding). Tijdens een traject is er altijd een standaard opbouw:

Basics/ gewenningsfase

Strenght/ krachtfase (kracht, hypertrofie, spierconditie)

Persoonlijke fase (afhankelijk van doel, afvallen, hypertrofie, conditie)

Evaluatie

De getraindheid van de deelnemer geeft de snelheid aan van het verloop. Wanneer de basis (basics) nog niet goed is en je te snel naar de volgende fase gaat zal je niet het optimale eruit halen! Om deze reden bied ik buiten losse trainingen ook pakketten aan.

Wil jij een voedingsschema op maat?

Wat bij het behalen van je doelstellingen en een gezondere “Lifestyle” hoort is een dieet. Door veel mensen wordt voeding onderschat, men denkt dat het belangrijkste hard en veel trainen is, dit is echter niet waar.

Uiteraard is hard en regelmatig trainen belangrijk, alleen wil je zo efficiënt mogelijk te werk gaan om jouw doel te bereiken en dan is voeding een heel belangrijk aspect hierin. Het zit namelijk zo (in makkelijke taal uitgelegd), wanneer je naar de sportschool gaat, urenlang hard traint, dan maak je de spier als het waren kapot, in de rust periode heelt de spier weer waardoor je, afhankelijk van de belasting, binnen een paar dagen de spier weer kunt prikkelen om zodoende de spier te laten groeien. Alleen om de spier zo snel en optimaal mogelijk te laten groeien is het van belang dat je de juiste (en in de juiste verhouding) voedingsstoffen binnen krijgt. Hierdoor kan de spier zich sneller herstellen en ook bevatten sommige voedingsstoffen bouwstoffen om te kunnen groeien.

(Voor afvallen spreekt het voor zich dat het van belang is dat voeding van belang is!)

Word nu lid